Връща ли се на мода квадратната форма при маникюрите? 

Като цяло темата с различните форми на ноктите при маникюра е доста обсъждана и има различни дискусии, кои форми преобладават в салонната работа, кои форми не са толкова предпочитани, но със сигурност забелязвам някои неща напоследък от работата ми с клиентите! 

Голям процент от моите клиенти преминаха към форма квадрат, имайки предвид, че повечето от тях са клиенти, които казваха, че тази форма не е за тях и не би им стояло добре на ръката. Например това бяха клиенти, които дълго време имаха форма класически бадем или остър бадем на своите нокти и изобщо не предполагаха, колко красиво стоят късите и добре оформени квадратни нокти!  

Факт е, че форма квадрат има своите недостатъци заради самите ръбчета на формата и че е възможно по-лесно да бъдат счупени, но когато си доверите на професионалист и ноктите ви бъдат направени качествено с правилните материали накрая получавате един красив завършек на цялостната визия на вашата ръка. 

Връща ли се на мода квадратната форма при маникюрите?  - IMG 0327
Връща ли се на мода квадратната форма при маникюрите?  - IMG 0339

Започнах да забелязвам тази тенденция, когато в продължение на няколко дена или убеждавах клиентите да променим формата и те лесно променяха своето мнение или просто клиента сядаше при мен и казваше: Скъсявай ги до дъно и ми ги направи квадратни! Включително аз самата преминах към къси квадратни нокти и мога да кажа, че са ми изключително удобни и харесвам как тази форма стои на ръката ми нежно! 
Като маникюрист един от любимите ми маникюри е френският маникюр и когато имаме квадратни нокти обожавам да правя този тип маникюр, защото до този момент не е имало клиент, който да си тръгне разочарован от салона! Особено сега в летния сезон, когато са хит неоновите френски маникюри! Внасят свежест, лятно настроение и същевременно стоят нежно тъй като неоновият цвят не е върху целия нокът, защото знаем колко крещящи цветове са като цяло! 

Връща ли се на мода квадратната форма при маникюрите?  - IMG 1106

Моят съвет към всички клиенти е да се придържат към това, което на тях им харесва, модата и тенденциите винаги се променят, но понякога е хубаво да сме в тренда дори и за един път! Красивият маникюр е не само този, който е с квадратна форма, а всеки един, който е изпипан и до най-малкия детайл! 

Бъдете красиви мили дами, това е едно от нещата, които ни отличава! Заслужаваме го! 

Михаела Чолакова
Михаела Чолакова
"Всеки ден твориш и имаш свободатата да разгърнеш потенциала си, като тук нямаш граници, границите ги поставяш единствено ти." Михаела Чолакова, на 29 години от град Пловдив. Отдадена на своето призвание, което нарича хоби - маникюра и микропигментацията. Харесва работата си, защото е динамична и всеки ден я среща с нови хора.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!