Тенденции в маникюра! Отново ли!? 

Да! Категоричен фаворит тази година ще бъде следният цвят: Peach Fuzz / прасковен мъх / 

Това обявиха от института за цветове „Пантон“! 

 Странно като име за цвят и съм сигурна, че всеки един от нас би имал различни асоциации в главата, чувайки това име, но в действителност цветът е изключително нежен и може да стои красиво върху ноктите целогодишно. Не е цвят, който е прекалено натрапчив или цвят, който е прекалено задължаващ. 

Поглеждайки цвета внушава спокойствие, добро настроение, чувство на релаксация и от друга страна стои елегантно, защото този цвят е уникален по себе си не само когато е върху ръцете на една жена, а дори когато присъства в облеклото и! 

Прасковеният мъх е цвят, който внася хармония и ни кара да се замислим върху това да обръщаме повече внимание на себе си! Точно тези топли нюанси ни показват, че идва един от най-хубавите сезони, а именно пролетта и трябва да сложим усмивките на лицата си, да захвърлим тъмните дрехи и да се облечем в цвят! 

Като маникюрист обичам когато клиентите залагат на нежните цветове и добавим акценти, които правят маникюрът истинско бижу! А сега този цвят съм сигурна, че ще се превърне в истински фаворит на всички дами! Нека му се насладим и го комбинираме смело!

Михаела Чолакова
Михаела Чолакова
"Всеки ден твориш и имаш свободатата да разгърнеш потенциала си, като тук нямаш граници, границите ги поставяш единствено ти." Михаела Чолакова, на 29 години от град Пловдив. Отдадена на своето призвание, което нарича хоби - маникюра и микропигментацията. Харесва работата си, защото е динамична и всеки ден я среща с нови хора.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!