Тенденции в маникюра есен/зима 2022 – 2023

Когато говорим за естетика и красота, ръцете на една жена говорят много за нея! За това маникюрът трябва да е винаги поддържан и стилен, а относно тенденциите те винаги се изменят според сезона и годините.

Основни тенденции в маникюра есен/зима 2022 – 2023

В студените месеци през годината винаги има един фаворит и това е класическият червен маникюр. Не минава от мода, стои добре на всяка женска ръка и не остава незабелязан. Когато се двоумите какъв цвят да изберете, изберате червения и няма как да сгрешите.

Това, което привлича дамите са и по-студените глинени цветове, кафевите нюанси и жълтеникаво-оранжевите цветове, показвайки колко пъстра може да бъде есента и колко много нюанса притежава тя.

маникюр

маникюр

Така наречената NUDE гама е безспорен фаворит, а там цветовете са безкрайни, защото започваме от цветове като тъмен шоколад и стигаме до нежните нюанси тип мляко с какао или слонова кост. Тези цветове са изключително предпочитани, защото могат да бъдат съчетани с много дрехи и същевременно не се набиват на очи. Тези цветове показват колко много може да бъде класен един маникюр и същевременно изчистен.

Тенденции в маникюра есен/зима 2022 - 2023 - 20210127 143138 1

Нека не забравяме и гамата от войнишки цветове, защото тези различни нюанси на тъмно и светлозелено се комбинират прекрасно с леки елементи на златно или сребърно фолио, което внася празнично настроение сред дамите когато погледнат своя маникюр.

маникюр тенденции

Това, което също прави много силно впечатление е изразеното присъствие на тъмносиния цвят заедно с неговите производни нюанси.

маникюр

Всички тези тъмни цветове си отиват, когато са използвани при дами с къси нокти било то квадратни или форма бадем, а гледайки тенденциите все повече дами желаят да има добре направени къси нокти, лакирани в един, по възможност тъмен и плътен цвят.

Скъпи дами, следващият път когато посетите най-близкият до вас салон за маникюр, имайте предвид, че избор винаги ще имате, защото дори и есенно-зимния период да е по-мрачен, светлина в тунела има и това е вашия красив маникюр, било то в червено или светло зелено.

Михаела Чолакова
Михаела Чолакова
"Всеки ден твориш и имаш свободатата да разгърнеш потенциала си, като тук нямаш граници, границите ги поставяш единствено ти." Михаела Чолакова, на 29 години от град Пловдив. Отдадена на своето призвание, което нарича хоби - маникюра и микропигментацията. Харесва работата си, защото е динамична и всеки ден я среща с нови хора.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!