Тенденции в грима през пролет/лято 2023

Харесвахме изчистения, едва забележим грим, който царуваше през 2022 г., но през пролетта на тази година експертите очакват завръщане към по-бляскав външен вид. Дали?

Всеки сезон идва с нови тенденции в грима. Някои са лесни за копиране, докато други изискват доста уроци за овладяване. Независимо от вашето ниво и умения, винаги е забавно да знаете кои визии непременно ще станат „заразни“ и от какво са вдъхновени, преди да опитате сами някои от тях. И така, какви тенденции в грима ще има през пролет/лято 2023 г.?

Топ гримьори прогнозират, че най-големите визии за сезона ще се харесат както на минималистите, така и на максималистите.

Независимо дали предпочитате фин или смел грим, визиите през този сезон няма да изискват да инвестирате в обширен комплект гримове, за да привлечете внимание. Тенденциите в грима за пролет/лято 2023 г. ще позволят на всеки да създава визии, които са модерни, с малко продукти и неизискващи много време за изпълнение. Ако засегнем очния грим, там имаме много повече свобода с по-малко структура и графични линии през този сезон.

Що се отнася до лицето, фокусът е изцяло върху хидратираната и полирана кожа – с лек блясък. Не е нужно да се контурира толкова силно, както е било досега. Нежният грим, хайлайтърът, ружът карат една жена да сияе. Наблегнете на оформянето и грижата за веждите, където разполагаме с различни методи. В момента по-естествено изглеждащите вежди са много по-модерни. Друг добър вариант е да се ламинират.

Очите винаги може да се подчертаят с лека линия. Малко нюд нюанс в гамата на топлото кафяво никога не излиза от мода.

Християна Илиева
Християна Илиева
Аз съм Християна, занимавам се с професионален грим. Любимата ми част от процеса на гримиране е крайният резултат и усмивката на дамата. Да бъде красива-това е мечтата на всяка жена. Тази професия е моя живот,старая се със всяка клиентка, защото тя е моята картина и рекламно лице. Обичам да творя и да се развивам.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!