Горещо розово, преливащо в тъмнолилавата гама. Актуални ли са тези цветове в маникюра този сезон?

Категорично ДА! В момента тези цветове са навсякъде около нас. В маникюрите, дрехите, аксесоарите, че дори някоя дама би избрала да съчетае чанта в тези цветове с подходящите боти за сезона. Да припомним, че и цветът на Pantnone за 2023 година е Вива Мадженда (Viva Magenta 18-1750) или пурпурно червено, с елементи на розово и лилава нюанси.

В бюти индустрията и в сферата на маникюра и педикюра тези цветове дори стават по-предпочитани от червените нюанси. Носят свежест и в същото време не са толкова искрящи и са в тон с есенно-зимния период! Освен цветовете в неутралната гама, понякога имаме нужда да видим и нещо различно върху своите нокти. Тези цветове са толкова самодостатъчни сами по себе си, че не се нуждаят от декорации. При един красиво направен маникюр, ръцете на съответната дама няма да останат незабелязани. Затова момичета, действайте смело, изберете нещо актуално за своя маникюр и си тръгнете с усмивка от вашето бюти кътче!

Снимки: Pinterest /Личен архив

Михаела Чолакова
Михаела Чолакова
"Всеки ден твориш и имаш свободатата да разгърнеш потенциала си, като тук нямаш граници, границите ги поставяш единствено ти." Михаела Чолакова, на 29 години от град Пловдив. Отдадена на своето призвание, което нарича хоби - маникюра и микропигментацията. Харесва работата си, защото е динамична и всеки ден я среща с нови хора.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!