Заблести като Истинска Кралица с Queen by NG – Наталия Гуркова на Седмицата на Модата в Ню Йорк?

Със своето свежо начало родната красавица Наталия Гуркова обяви на света старта на своя собствен бизнес. Това е началото на бранда Queen by NG, който ни пренася в свят на изисканост и стил. Представяме ви пълно разнообразие от продукти, които са създадени с любов и страст – рокли за всеки повод, бански костюми, плажни аксесоари и още много.

Съвсем наскоро Наталия Гуркова разкри в интервю за едно от най-популярните медии в България, БЛИЦ, как и защо избра именно „Queen by NG“ за своя бранд. Тя сподели, че като Кралица на красотата не се превръща просто във временен символ на елегантност, а поема сериозна отговорност да внуши висок стил в сърцата на всички жени.

Наталия прекара години наред в пътувания по целия свят, а идеята за Queen by NG винаги е била стояща. Макар да е имала други приоритетни проекти, идва моментът да представи своята мечта пред света. Тя ни навежда на мисълта, че стилът и класата са тези, които дефинират истинската красота, не голотата.

Снимки:

Алекс Евтимов
Алекс Евтимов
Като цяло съм работохолик, стремящ се да се усмихва постоянно, но невинаги ми се получава. Обичам приятелите си, природата и да се случват интересни неща. Наистина обичам работата си и от близо 10 години дълбая в дебрите на рекламата, уеб дизайна, социалното присъствие (понякога отсъствие) и други сложни думи за запомняне.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!