Празничен стайлинг: 15 идеи за парти рокли, с които да блеснете

В навечерието на Коледа и Нова година социалните ни ангажименти в календара рязко нарастват. Фирмени коледни партита, корпоративни коктейли, празнични вечери и какво ли още не. И за да не се чудите какво да облечете за всяко едно подобно събитие, сме ви подготвили няколко идеи за парти рокли, с които определено ще блеснете.

Този моден сезон на показ за блинг-блинг елементите по дрехите, металините акценти и пайетите. Освен това, за перфектната бляскава парти визия на фокус са и стилното и меко кадифе, както и камъните. При парти визията обикновено няма правила и всичко, което е с кадифе, блясък и ресни е добре дошло. Що се касае до цетовете, то актуалните този моден сезон са горещите розов, оранжев и зелен. И за да бъдете в крак с модните тенденции и да сте зашеметяваща на коледното парти във фирмата, то определено трябва да насочите вниманието си към именно към тези модни акценти.

А сега разгледайте нашата колекция от парти рокли, които подбрахме. Сигурни сме, че ще откриете подходящата такава за вас.

Диляна Дичева
Диляна Дичева
Момиче с много способности. Писането и модата са нейна страст и слабост, на които тя е отдадена на максимум.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!