Светът на красотата се сдоби с нова платформа за запазване на час онлайн, в помощ на клиентите и салоните

Началото! Или как се ражда идеята за уеб платформата?

В динамичното ни ежедневие, когато сме затрупани от куп ангажименти, най – важният ресурс, с който разполагаме и който не ни достига, е времето. За да балансираме и да го използваме пълноценно, имаме нужда от помощник, чрез който да го управляваме ефективно. Така се роди идеята за създаване на Reservation.Studio – онлайн пространството, където всеки сам може да резервира своето време за посещение в салони за красота, да разгледа видове разкрасителни процедури и активности, които се предлагат в близост до него, да сравни цените на услугите и да попадне на отзиви за тях!

Платформата е отговор на динамичното ежедневие, защото има за цел да бъде в помощ, както на клиента, така и на професионалистите, които развиват своя бизнес!“, това споделя Венелин Илиев, съосновател на проекта, част от екипа на уеб агенция ProVision.

В днешно време, когато всичко е достъпно онлайн, наистина е важно да има лесен и удобен начин за резервиране на услуги. Точно това предлага Reservation.Studio – онлайн платформа за запазване на час онлайн в салони за красота и уелнес студиа. Чрез нея клиентите бързо и лесно могат да направят резервация за фризьор, маникюр, козметик, масаж и много други услуги. Вече не е нужно да напускате дома си, за да посетите салон за красота, за да проучите цените или да запишете час за посещение!

Как помага Reservation.Studio на клиентите?

Системата е лесна за използване и е много интуитивна. Клиентите могат да се регистрират в уеб платформата и да изберат услугата, която желаят да резервират. Предоставена им е възможност да избират от списък с обекти, като същевременно разгледат цените на всеки един от тях. Следващата стъпка е избор на дата и час за тяхната резервация. По този начин всеки може да сравни цените и да избере най-добрата оферта! След направена резервация клиентът получава известие от обекта – дали часът му е потвърден или отказан.

запазване на час онлайн

Друга полезна функционалност на платформата за запазване на час онлайн е, че предлага и възможност за оценка на салоните. Всеки клиент може да оставя мнения и оценки за услугите, които е използвал, като по този начин помага на други потребители да вземат информирано решение при избора си на дадена услуга, на база рейтинг.

Как помага Reservation.Studio на бизнеса в света на красотата?

Освен да бъде в помощ на клиента, мисията на проекта е насочена и към всички обекти в света на разкрасителните услуги, които искат да управляват времето си ефективно. Системата обединява различни бизнеси и е добре дошла за всеки фризьорски салон, салон за красота, спа център, стилист, гримьор, маникюрист и педикюрист, спа терапевт, масажист, зъболекар, лекар, фитнес инструктор, диетолог.

Тя им връчва шанс да управляват своите часове лесно, бързо и изключително удобно. Използването на Reservation.Studio елиминира риска, свързан с дублиране на часове, а клиентите получават напомняне за своето предстоящо посещение.

Обектите за разкрасителни процедури и лична грижа имат осезаема нужда от Reservation.Studio, защото платформата им носи преимуществото да бъдат видими и навсякъде. Софтуерът е фокусиран върху малкия и среден бизнес и има потенциал да се превърне в предпочитан портал на красотата, както за клиентите, така и за бизнеса!“, допълва Александър Евтимов – един от създателите на проекта.

платформа за запазване на час онлайн
платформа за резервации и онлайн часове

Всеки фирмен профил разполага със страхотни инструменти за организиране на целия работен процес –  създаване и управление на работни графици, съхраняване на досие на клиента, което съдържа информация за неговите посещения, извършвани услуги, контакти и т.н. Освен това софтуерът може да организира оперативната, вътрешна работата на екипа – техните часове, услуги и почивки. Друго безспорно преимущество на платформата е, че бизнесът получава и отчети, чрез които собствениците на салони могат следят и отчитат развитието на бизнеса си.

Reservation. Studio е нещо повече от платформа за запазване на час онлайн

Искате ли клиентите ви да се чувстват специални, че са избрали именно вашия салон за красота? Има начин да ги накарате да се почувстват така – чрез Reservation.Studio те могат да получават известия чрез sms или имейл за наближаващ час, поздравление за рожден ден или активна промоция, от която може да се възползват. Защото личното отношение и доверието е валутата, с която борави бизнесът в днешно време!

Новата онлайн платформа за резервиране на часове в салони за красота е идеалното решение за всички, които търсят лесен и удобен начин за запазване на услуга. Звучи добре, нали? Ала това не е всичко! Представете си, че на едно място може да намерите разкрасителни процедури, стоматолог, домашни любимци, танци, йога, спортни активности. Всъщност не е нужно да си представяте, просто трябва да влезете в www.reservation.studio , където всичко това ви очаква. Един клик и сте там!

Reservation.Studio – мястото, където има за всеки по нещо

Салоните разполагат със свой корпоративен профил, чрез който могат да управляват целия си бизнес, без значение от колко служители и салони се състои той. А клиентите имат свой личен профил, чрез който да правят своите резервации, да оставят мнения и отзиви за услуги и да сравняват цените на обектите.

Заявката, с която Reservation.Studio се появи и темпото, с което всеки изминал ден се развива, ѝ помагат да се наложи като топ иновация в света на красотата и да бъде верен помощник, както на клиента, така и на бизнеса.

Михаела Чолакова
Михаела Чолакова
"Всеки ден твориш и имаш свободатата да разгърнеш потенциала си, като тук нямаш граници, границите ги поставяш единствено ти." Михаела Чолакова, на 29 години от град Пловдив. Отдадена на своето призвание, което нарича хоби - маникюра и микропигментацията. Харесва работата си, защото е динамична и всеки ден я среща с нови хора.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!