Първият трейлър на Black Panther: Wakanda Forever ще ви накара да настръхнете

Как ще изглежда светът на Черната пантера без Чадуик Боузман? Това е въпрос, който се върти още от трагичната кончина на страхотния номиниран за Оскар актьор през 2020 г., на едва 43-годишна възраст. Сега, две години по-късно, най-накрая ще получим отговор.

На 24 юли Marvel разкри първия тийзър за дългоочакваното продължение на променящия играта блокбъстър, Black Panther: Wakanda Forever – и той е толкова вълнуващ и трогателен, колкото бихте очаквали. Започва с нежно, разтърсващо изпълнение на „No Woman, No Cry“, докато Накия на Лупита Нионго, бившата любовница на T’Challa на Боузман, стои на плажа, взирайки се в залеза. След това камерата преминава към Рамонда на Анджела Басет, неговата майка и уакандския генерал Окойе на Данай Гурира, докато двамата влизат в една стая с всичките си дрехи. Първи поглед и към Михаела Коел в ролята на боен инструктор Анека (която между другото ще видим и на корицата на ноемврийския брой на Vogue).

Най-примамливият момент обаче, идва точно в самия край на трейлъра, когато за кратко виждаме фигура в костюм на Черна пантера, готова да влезе в действие. И така, кой поема мантията на T’Challa?

Малко вероятно е да имаме отговор преди датата на пускане на филма на 11 ноември, въпреки че първият официален трейлър, пуснат на 3 октомври, предложи повече улики. Изглежда, че показва женска фигура в нов костюм на Черната пантера. Нямаме търпение да видим и целия филм, но за това ще почакаме още малко.

Диляна Дичева
Диляна Дичева
Момиче с много способности. Писането и модата са нейна страст и слабост, на които тя е отдадена на максимум.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!