Омайният свят на ONAYA: Мястото на безупречния стил


Били ли сте  в долината на тракийските царе? Ако да, то със сигурност знаете за град Казанлък. Във вените му тече аромат на маслодайна роза, а въздухът е някак по-лек и по-приятен. С едно уникално пътуване попаднах именно в града, където реших да си направя прическа. Открих салон на име ONAYA. Уау… ONAYA, толкова дръзко, но пък ми хареса. Отидох за коса, избрах си козметична процедура и си тръгнах с нови вежди. Благодаря ви ONAYA!

Салонът предлага разнообразие от услуги за грижа за коса, лице, мигли, вежди, с акцент върху индивидуалните нужди и желания на всеки клиент. Намиращ се в близост до Казанлъшкият парк „Тюлбето“ на ул. “Генерал Радецки” 39, ONAYA се превърна в мое, ново, любимо място, истински перлов салон, съчетаващ бутиков стил, уникални услуги и кокетен подход към всеки клиент.

Е няма такава коса!

ONAYA beauty factory предлага професионални прически, боядисване и балеажи, които ще ви накарат да се чувствате като звезда. Независимо дали желаете да експериментирате с нов цветен тон или стилна прическа, екипът на ONAYA ще ви насочи към най-подходящия избор за вас.

Вежди от ОNAYA

Както всяка жена знае, веждите и са ключ към усмивката.
Хиляди благодарности за прекрасните вежди, който ми направихте. Не мога да им се нарадвам и затова реших да покажа и няколко техни клиентки. 😉

Услуги за лице

Иновативните процедури за кожата, са ключът към подмладяващ и освежаващ вид. От специализирани терапии до индивидуално планирани процедури, ONAYA предлагат изключително разнообразие от услуги. Позволете на професионалистите да се погрижат за вашата кожа и да ви осигурят уникално преживяване.

Изкушаваща елегантност и красота на едно място

С уникалната си обстановка и модерно обзавеждане, ONAYA ви кани да се потопите в света на красотата. Екипът не само ще се погрижи за вашата визия, но и за вашето удобство и удоволствие, осигурявайки ви незабравимо преживяване и чаша студено вино.

Посетете я ONAYA!

Независимо дали сте в търсене на нов салон за красота в град Казанлък или просто сте турист като мен или пък просто искате да се отпуснете и разтоварите от ежедневния стрес, ONAYA е вашето идеално бутиково убежище.

Харесайте във Facebook ONAYA – мястото, където безупречният стил среща перфектната грижа за вас.

Адрес: ул. “Генерал Радецки” 39, близо до Казанлъшкият парк „Тюлбето“

Телефон за записвания: 089 359 9639

Омайният свят на ONAYA: Мястото на безупречния стил - 398687605 829430772517040 8569442221123483148 n
Михаела Чолакова
Михаела Чолакова
"Всеки ден твориш и имаш свободатата да разгърнеш потенциала си, като тук нямаш граници, границите ги поставяш единствено ти." Михаела Чолакова, на 29 години от град Пловдив. Отдадена на своето призвание, което нарича хоби - маникюра и микропигментацията. Харесва работата си, защото е динамична и всеки ден я среща с нови хора.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

196 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!