Неонови маникюри! 

Неоново зелен цвят! 

Актуален ли е изобщо? 

С настъпването на пролетта и предстоящите летни дни всяка една дама залага на по-дръзките нюанси, цветовете от неоновата гама и като цяло всичко, което привлича внимание отдалече! 

Зеленият цвят се наложи през новата 2023 година и можем да го срещнем във всякакви комбинации. От по-бледо зелено до най-тъмните му нюанси или така желаното неоново! 

Когато дамите придобият слънчев загар, не могат да пропуснат този цвят и той присъства в почти всеки маникюр – било то под формата на френски маникюр, изцяло лакирани нокти или някоя ефектна декорация за акцент.

Неонови маникюри!  - incollage save 1

Откакто аерографът присъства като незаменим помощник в почти всяко бюти студио, омбре ноктите са хит, а там вариантите за декорации са буквално хиляди. Когато омбре се съчетае с така любимите неонови цветове, трябва да се подготвите за хиляди комплименти по повод нестандартния си маникюр.

Според мен, всяка дама трябва да се придържа към това, което ѝ харесва и я кара да се усмихне. Било то към искрящите багри или пък гамата на телесните цветове! 

Бъдете дръзки, експериментирайте. Дори понякога да ви се струва, че това не е за вас. Животът е толкова пъстър, че едно неоново зелено би разведрило обстановката, като ви озарява всеки път, щом погледнете ръцете си.

Михаела Чолакова
Михаела Чолакова
"Всеки ден твориш и имаш свободатата да разгърнеш потенциала си, като тук нямаш граници, границите ги поставяш единствено ти." Михаела Чолакова, на 29 години от град Пловдив. Отдадена на своето призвание, което нарича хоби - маникюра и микропигментацията. Харесва работата си, защото е динамична и всеки ден я среща с нови хора.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!