Наоми закри ревюто на Balmain

Впечатляващо представяне на новата мъжка колекция на Оливие Рустейн за френската модна къща.

Оливие Рустейн е известен с умението си да възбудява интерес с всяко свое ревю за Balmain. Този път не направи изключение и при представянето на мъжката си колекция за есен-зима 2024-2025 г. на парижката Седмица на модата. Покани супермодела Наоми Кембъл да закрие ревюто му.

Гардеробът за мъже на Balmain пресича различни стилове и жанрове, представяйки жива и разнообразна палитра от цветове.

Решението на Оливие Рустейн да представи своите нови модели в 19-ия район на Париж създаде оригинален контекст за събитието. Това беше първото ревю на дизайнера, изцяло посветено на мъжката мода, след четиригодишно прекъсване, като това допринесе за експлозията от емоции и очаквания сред публиката.

На другия край на модния спектър, доминиран от тихата луксозна тенденция, Оливие Рустейн представи гардероб, изпълнен с максимализъм. Визията включваше блестящи мотиви и татуировки, пресъздаващи части от лицето като очи и уста върху топове и палта, докато точковите акценти подчертаваха ризи и вратовръзки. Рустейн играеше също и със смели цветови комбинации, включително пламтящи червени блейзери, люлякови костюмни панталони и миксирани принтове.

За първи път дизайнерът направи впечатление с откровеността и визуалната жизненост на своето творение за Balmain. Колекцията беше изпълнена с модни акценти, които не само бяха заложени в кроя, но и в избора на аксесоари. Вдъхновението му за красотата се изразяваше в златни нюанси и флорални мотиви, докато някои облекла се превърнаха в истински произведения на изкуството благодарение на златни орнаменти. Един изключителен момент беше завършекът на ревюто, когато Наоми Кембъл излязла облечена в дълго бежово палто, съчетано с черни панталони и украсено със скулптурен букет от цветя.

Мъжът на Balmain е отражение на личността на Рустейн – трогателен, пълен с противоречия и изключително оригинален. Джемпърите са изпълнени със златни детайли, а саката са дълги и с широки рамене, докато момчетата на Balmain носят високи токчета и ниски бели маратонки. В този смелен гардероб Рустейн успя да задоволи различни вкусове.

Дефилето също включваше модели с различен произход, като това свидетелства за ангажимента на Рустейн към разнообразието в модната индустрия.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!