Минимализъм и блясък – колекцията на Valentino пролет/лято 2023

Всички помнят и още говорят на розовата колекция на Valentino за есен/зима 2022. И още как, Valentino Pink PP Colection определено ни впечатли с нестандартни нови форми. И няма как да е друго яче, защото Пиерпабло Пичоли, който е творчески директор на модния бранд е изключителен визионер и майстор в кройките. Що се отнася до колекцията на Valentino пролет/лято 2023, то тя изобощно не отстъпва по изисканост от предходната. Само, че този път брандът е заложил на повече блясък и минимализъм, в комбинация с максилано усещане.

Колекцията на Valentino пролет/лято 2023 бе представена на Седмицата на модата в Париж, а този път в нея има и българско участие – новият модел на Ивет Фешън – Бойка Митова. Това е дебют за 20-годишната Бойка в модно шоу от подобен ранг, но ние сме сигурни, че я чакат още много подобни изяви.

Що се касае до новите идеи, които колекцията на Valentino пролет/лято 2023 представи преди няколко дни в Париж, то този път брандът е заложил на повече минимализъм, в комбинация с бляскави елементи и максимално докосване и усещане. Някои от материите бяха в така популярния нюд цвят, но определено подчертаваха характер, стил и женственост. 

Едновременно минимализъм и максимално докосване се усещаще е колекцията на Valentino пролет/лято 2023. Ефирни материи, блясък и пайети имаше в изобилие. Не липсваха и класически черни тоалети, открояващи се с бляскави и дръзки елементи. Роклите с шлейфове и разкошните плисета определено се отличаваха в новата колекция на бранда. Перата също заемат своето почетно място във визията на Valentino и определено това ще е идея, която със сигурност ще се пренесе от подиума на улицата.

Вижте кадри от колекцият на Valentino пролет/лято 2023:

Диляна Дичева
Диляна Дичева
Момиче с много способности. Писането и модата са нейна страст и слабост, на които тя е отдадена на максимум.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!