Линда Еванджелиста се харесва с бръчки, но прилага ботокс


В един скорошен брой на британския Vogue един от известните в цял свят супермодели, Линда Еванджелиста, откровено призна, че въпреки че бе деформирана от неуспешна козметична процедура, тя продължава да ползва различни методи за запазване на красотата и младостта си. Един от тези методи е ботоксът, който тя прилага на челото си на всеки няколко месеца. „Аз нямам нищо против стареенето и никога не съм се притеснявала от него„, казва тя. „Стареенето ни води към мястото, на което искаме да бъдем, защото то е знак за дълъг живот. Искам бръчки, но същевременно си слагам ботокс на челото, което ме прави лицемер до известна степен„, споделя Линда.

След като беше изолирана в продължение на 5 години поради последиците от неуспешна козметична процедура, която промени лицето и тялото ѝ, тя сега открито споделя за кошмара, през който е преминала, и продължава да се бори.

Освен това, заедно с колежките си – Синди Крауфорд, Наоми Кембъл и Кристи Търлингтън, тя снима документална поредица, в която всеобщо разказват за своите животи и кариери. Правят и обща фотосесия за новото издание на британския Vogue.

Снимка: instagram

Алекс Евтимов
Алекс Евтимов
Като цяло съм работохолик, стремящ се да се усмихва постоянно, но невинаги ми се получава. Обичам приятелите си, природата и да се случват интересни неща. Наистина обичам работата си и от близо 10 години дълбая в дебрите на рекламата, уеб дизайна, социалното присъствие (понякога отсъствие) и други сложни думи за запомняне.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!