La French – новото бюти местенце в София с френски привкус 

Готови ли сте за косата на своите мечти? Ако отговорът е да, то нека ви отведем в La French – новото бюти местенце в квартал Лозенец в София, където не само ще ви завладее невероятната френска обстановка, но и ще можете да се погрижите за косата си по възможно най-добрия начин.

La French елегантно се вписва в улиците на Лозенец, сякаш мястото му винаги е било там. За всички предстоящи клиенти е добре да отбележим, че локацията е нова – ул. Галичица № 37, за разлика от уютът и философията им за качествена грижа, които са характерни и ваят основната мисия на това пространство.

La French - новото бюти местенце в София с френски привкус  - 1D1858E8 739F 4D78 BC9F 5B9E98711913

В La French има как да се отдадете на блажени ритуали и ще ви поглезят в истинския смисъл на думата. Приятната атмосфера и тихата музика предразполагат към истински вълшебни моменти, а релаксът от всяка една терапия се гарнира от чаша топъл чай. Пък ако ви трябва допълнителна енергия – на помощ идва ободряваща доза кафе от висок клас.

Преди да се впуснете към каквато и да е бюти процедура, задължително ще ви направят диагностика на скалпа, за да се установи моментното състояние на косата и да се предложи най-релевантната грижа за нея. Освен това съответната диагностика ще ви даде ценна информация относно плътността и еластичността на косъма, производството на себум и наличието на косопад. Всеки един детайл бива обсъден с консултантите от салона в един приятелски разговор, без излишни клишета, а след това идват и препоръки – конкретни продукти за последваща домашна грижа.

La French - новото бюти местенце в София с френски привкус  - E82FC6A4 044B 438F 8562 2E0FA99389DE

Без значение дали ще заложите на релаксираща терапия, или целите да постигнете неустоим нов цвят, в La French ще се погрижат да получите точно онова, което искате. Ако не сте сигурни кой цвят ще ви стои добре, професионалистите ще ви насочат, като се съобразят с тена и чертите на на лицето ви, както и с цвета на очите. Всичко, обаче, се случва с нежна грижа и внимание, както повелява „библията“ на La French. Независимо дали се нуждаете от освежаване или промяна, вашата коса ще бъде деликатно обгрижена, както заслужава.

След този невероятен коктейл от удоволствия съвсем спокойно може да се похвалите с косата на на мечтите си. Ваша е!

За повече информация и записване на час се обадете на телефон: 0899 099 088

Адрес: София, кв. Лозенец, ул. Галичица № 37

Диляна Дичева
Диляна Дичева
Момиче с много способности. Писането и модата са нейна страст и слабост, на които тя е отдадена на максимум.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!