Код оранжево: цветът на есен 2022 г

Абсолютен закон в модата е, че тенденциите се раждат на подиума, а оживяват на улицата. Тази година есента се очертава да бъде цветна, ярка и изпълнена с много цветове. Но, основния цвят през хладните дни на есен 2022 г. ще бъде с код оранжево. Супер актуални са дрехи, рокли, панталони, жилетки и сака в ярко портокалово оранжево. Които едновременно ще напомнят за падащите есенни листа, но и ще вдъхнат много свежест и топлина и ще оцветят мрачните есенни дни.

Бъдете дръзки

Доста хора през есенните месеци залагат на земните тонове като сиво, черно и бежово. Чудесно! Те са класически, съчетават се доста лесно и общо взето няма как и къде да сбъркате. Често обаче изборът на цветове, които носим съвпада с настроението, което имаме, или по някакъв начин го допълва, а сивото далеч не носи свежо настроение. Ако не искате да ви е меланхолично и да страдате по изминалото лято, бъдете креативни и дръзки и заложете на нещо в ярко оранжево в гардероба си.

Ако ви се струва твърде смело да сложите рокля или цял костюм в оранжев цвят, то съвсем спокойно може да сложите чанта за акцент, готини обувки на ток или пък пола в този ярък и пламтящ цвят. И помнете – цветът в модата на есен 2022 е с код оранжево, така, че бъдете дръзки и не се притеснявайте да експериментирате.

Съчетайте смело цветовете

Код оранжево освен, че е цветът на есен 2022г., той може да се съчетае с почти всеки един цвят. И точно в това се крие неговата магия и неповтримост. Освен с традиционните бял, черен и бежов цвят, както и с всички земни тонове, съвсем спокойно може да съчетаете своята оранжева пола с елегантна риза в цикламен тон. Зеленото и наситеното синьо също много добре си пасват с пламенния оранжев. Сребърния цвят също не бива да бъде изключван, дори напрoтив, той също доста добре се допълва с портокаловия оранжев. Съчетавайте смело цветовете и не се притеснявате, няма как да сбъркате. Тази есен ще е наситена с много цвят и пъстрота.

Снимки: Pinterest

Диляна Дичева
Диляна Дичева
Момиче с много способности. Писането и модата са нейна страст и слабост, на които тя е отдадена на максимум.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!