Класическите кройки палта са на показ и този сезон

В навечерието на зимния сезон, дойде време да поговорим и за връхните дрехи. Обичаме този период на годината именно заради огромното разнообразие от модни връхни дрехи – кожуси, меки пухенки, пончота и др. Но нека обърнем по-специално внимание на това какви ще са палтата, които ще носим през 2022/2023. И тази зима изтънчеността управлява и класическите кройки палта се подготвят за своя още по-близък план.

Правите класически форми и кройки палта не се оттеглят нито от подиума, нито от улицата. Миналата година те също бяха на почит, а тенденциите се запазват и през модната зима на 2022/ 2023 г. Ако сте от хората, които търсят вечната класика, то със сигурност през студения сезон ще можете да сте и в крак с модата едновременно.

Дизайнерите определено са решили да обърнат специално внимание на тази най-класическа дамска дреха, но този път палтата са ушити от още по-топли и естествени материи. Техните усилия със сигурност ще бъдат оценени, особено в най-студените дни. Най-актуални, разбира се, си остават моделите с дължина до средата на прасеца или до земята. Класическите палта се появиха на модните ревюта на Givenchy, присъстват в колекциите на Alexander McQueen, Saint Laurent, Stella McCartney и Brunello Cucinelli. Освен това, можем да ги видим и в новите колекции на марки като Mango, Max Mara и Zara. 

Що се касае до цветовете, то черното е абсолютната класика, но освен него светлите бежови и кафяви цветове също ще много актуални. Елегантните дамски палта в светли тонове и класически форми бяха представени на модния подиум на Hermes, Jil Sander и Bevza. 

Класическите кройки палта са на показ и този сезон - bru1 1
Brunello Cucinelli
Класическите кройки палта са на показ и този сезон - maxmara1 1
Max Mara
Класическите кройки палта са на показ и този сезон - bru
Brunello Cucinelli
Класическите кройки палта са на показ и този сезон - stella11 1
Stella McCartney
Класическите кройки палта са на показ и този сезон - alex1 2
Alexander McQueen
Класическите кройки палта са на показ и този сезон - wa
Wardrobe.nyc

И само да направим едно допълнение – изцяло белите total look минималистични визии ще бъдат тотален хит този сезон. Така, че ако сте любители на класическите форми, изчистените минималистични визии и светлите тонове, то тази зима ще можете да се развихрите максимално.

Диляна Дичева
Диляна Дичева
Момиче с много способности. Писането и модата са нейна страст и слабост, на които тя е отдадена на максимум.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

196 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!