Изцяло бели летни тоалети за най-горещите дни

Има нещо готино в носенето на изцяло бели дрехи, особено през лятото и особено ако е през горещ ден. Кара те да усещаш лекота.

Независимо дали сте в града, излежавате се на плажа, или сте се запътили към офиса, чистият бял цвят е най-добрият вариант. Бялото не абсорбира толкова топлина, колкото по-тъмните цветове, а по-малкото топлина води и до по-малко водни струйки по тялото, което пък значи, че винаги ще изглеждате добре с минимални усилия.

Този сезон пращи от забавни начини да се доближим до белия външен вид. Може да бъде елегантно, спортно, булчинско или умопомрачително шик – поддържайте нещата интересни, като си играете с текстурата, пропорциите и аксесоарите. За ден, прекаран в тичане по задачи, може да облечете едни широки дънки със страхотна чанта с презрамки VALENTINO ‘Zero Re’ в бяло и класически маратонки Skechers BOBS B FLEX.

За коктейлно парти – официалната рокля на Elisabetta  Franchi се съчетава добре с ефирни аксесоари, тънък ток и Дамски часовник GUESS в златни елементи.

Нека не забравяме и елегантния външен вид за плажа – бяло върху бяло върху бяло – Плажна рокля MELISSA ODABASH.

Eдинственият цвят, от който се нуждаете, е бяло. И много летен блясък.

Източник снимки: modivo.bg и strim-co.com

Алекс Евтимов
Алекс Евтимов
Като цяло съм работохолик, стремящ се да се усмихва постоянно, но невинаги ми се получава. Обичам приятелите си, природата и да се случват интересни неща. Наистина обичам работата си и от близо 10 години дълбая в дебрите на рекламата, уеб дизайна, социалното присъствие (понякога отсъствие) и други сложни думи за запомняне.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!