Интересни нови парфюми – топ селекция 2023

Всеки сезон внася феерия от различно съгласувани мириси, които отварят сетивата и отнасят въображението ни надалеч, а 2023 г. е врата към неповторими и неочаквани комбинации. Тези нови парфюми не са просто смес от ухания, а истински произведения на изкуството, които призовават различни емоции.

Завръщат се традиционните любимци, но най-хитови са флоралните и гурме базови акорди, подправени с изненадващ twist. Залага се на ванилия, роза, жасмин, както и на плодови нотки. За разлика от миналата година, тоалетните води отново отстъпват на парфюмните такива, все пак ароматът трябва е достатъчно силен, за да остави трайна следа. По-долу ще ви представим няколко апетитни опции с щипка звезден блясък, тъй като открай време известните личности залитат към парфюмната индустрия.

Том Форд, “Cherry Smoke”

Интересни нови парфюми – топ селекция 2023 - tom ford 1

Този аромат е характерен за стила на Форд – едновременно сладък, черешов и опушен. Причислява се към плодово-дървесната гама, а ценители го определят като успешно съчетание между три други негови парфюма – Lost Cherry, Tobacco Vanille и Tuscan Leather. Ако сте в настроение за нещо авангардно и чувствено, може да си го набавите от местенца като Douglas.

Victoria Beckham Beauty, “Suite 302”

Интересни нови парфюми – топ селекция 2023 - victoria beckham beauty suite 302 eau de parfum 21392395 47113777 2048 edited

Дългогодишната съпруга на Дейвид Бекъм не си поплюва, що се отнася до производство на нови парфюми. Именно през 2023 г. Виктория обогати света с три актуални аромата, като най-запомнящият се сред тях е “Suite 302”. Името е любопитно, защото копира номера на стая в парижки хотел, където двойката отсяда. И в същия ред на мисли – ухае секси и пикантно. С връхни нотки черна череша и червена чушка, примесени с виолетка, роза, тютюн и кожа, може да го “облечете” по специален повод.

Kayali, “Pistachio Gelato”

Интересни нови парфюми – топ селекция 2023 - pistachio1

Да опитаме една от най-свежите парфюмни идеи за годината, а именно шамфъстък джелато. Kayali се стреми към нещо гурме и си осигурява професионална помощ, за да сбъдне тази своя сладка мечта. Историята на “Pistachio Gelato” e интересна, защото се ражда спонтанно и в Рим – по време на кратък трип дотам, в компанията на сестра си, тя се влюбва в местното джелато с вкус на шамфъстък. Години след това тази нотка става връхна в новата ѝ парфюмна композиция. Не знаем какво да добавим, освен – потърсете го.

Ариана Гранде, “Mod Vanilla”

Интересни нови парфюми – топ селекция 2023 - ariana grande

Най-новият парфюм от Ариана Гранде мирише изискано и скъпо, а именно на мускус и ванилия. Би могъл да се категоризира като лек и мек аромат повече, отколкото сладникав. Точно като нея. Ари винаги разведрява сцената с детския си чар и ненатрапичиво присъствие, макар вокалният ѝ потенциал да не може да бъде подминат.

By Kilian, “Can’t Stop Loving You”

Интересни нови парфюми – топ селекция 2023 - ezgif 3 6772b04d45

Риана е един от привържениците на By Kilian. Тя дори се вдъхновява, носейки “Love Don’t be Shy” на същата марка и точно този парфюм мотивира създаването на продукт от нейния лейбъл (Fenty Beauty). Или поне това гласят слуховете. “Can’t stop loving you”, от своя страна, бива топъл и плодов, в състава му влизат примамливо-съблазнителни нотки на портокалов цвят, мед, ванилия и тамян. Накратко казано, представлява освежена вариация на любимеца на певицата.

Скролнахме из няколко възможности, с които да поглезим женствеността си. Независимо от предпочитанията, винаги присъства шанс да се сдобием с подходяща композиция за своята индивидуалност. Парфюмните предложения на 2023 г. предлагат нещо повече от благоухание – те са прозорец към тенденциите, от които може да почерпим муза. Желаем ви неповторимо-ароматна есен.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!