H&M пуска колекция с Jane Fonda и хореографа JaQuel Knight

H&M Move e новата линия за активно облекло от H&M, която стартира през август, за да предложи „стилно и функционално облекло за движение“. Сега обаче линията добави първата си танцова колекция с помощта на хореографа JaQuel Knight и със специалното съдействие на Jane Fonda.

Колекцията за танци за жени и мъже се предлага в 2400 магазина на H&M по целия свят и онлайн и включва специално създадени за танц облекла. Тя е налична и България, както във физическите магазини, така и онлайн. Може да видим от смели жакардови комбинезони с изрязани детайли до анцузи в наситено бордо и горско зелено. Спортната танцова колекция има за цел да накара все повече хора по света да се движат и спортуват. 

H&M пуска колекция с Jane Fonda и хореографа JaQuel Knight - hmgoepprod 1

Забележителни детайли в колекцията за жени са структурираните тъкани и безшевните атрибути, които са използвани за подобряване на прилепването на потниците и спортните сутиени. Виждаме също водоотблъскващи леки якета в свежи цветове, гащеризони, удобни и красиви топове, както и шорти с различна дължина.

Мъжката колекция пък продължава темата за гъвкавостта, предлагайки комбинирани анцузи с панталони и шорти. Ексклузивният изработен за движение материал се отличава с цялата колекция с използваната технология за отвеждане на влагата и потта от кожата.

Саймън Браун, генерален мениджър на H&M Move, казва в изявление, че силно вярва в силата, красотата и ползите от танца като форма на движение, а именно и това е причината за вдъхновение на новата спортна колекция в семейството на H&M.

Ние пък само се надавяме да има все повече хора, които спортуват и танцуват. Посланници на марката и колекцията са хореографът и създател на повечето емблематични танци на нашето време – JaQuel Knight и актрисата активист, положилa основите на аеробиката – Jane Fonda.

Диляна Дичева
Диляна Дичева
Момиче с много способности. Писането и модата са нейна страст и слабост, на които тя е отдадена на максимум.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!