Хейли Бийбър и „Танцът на Захарната Фея“

Хейли Бийбър е популярното момиче из знаменитостите, грациозна повелителка на разюздания си съпруг и viral инфлуенсър. С изящните си пръсти прокрадва трендове, ползвайки социални мрежи и колаборирайки с различни брандове. Също така има своя марка продукти за грижа за кожата с печата на презимето си – Rhode (цък).

И да не ровим в прословутия триъгълник Селена-Джъстин-Хейли, не може да отречем, че когато жена си нарочи мъж, най-често го получава. Тя самата не признава нечестна намеса в дългоочакваната си гласност по топ темата, но това не пречи да забележим тънкото разочарование (и слабо доловимо презрение) на Селена в общите им снимки, целящи да сдобрят аудиторията.

Хейли Бийбър и "Танцът на Захарната Фея" - Banner Image 3 1 1

Днес ще говорим за грим и предстоящи празници, защото времето застудява, а палитрите ни чакат да бъдат щедро изчегъртани. Хейли ни спечели още с “Ягодовото момиче”, но продължава да пръска полуестествен сексапил с добрите си хрумки.

Споменът за превъплъщението ѝ в захарната фея по Чайковски (“Лешникотрошачката”), когато е била едва на 16, я подтиква днес към нова визия – силно розов руж, бляскави мигли, изкуствени лунички и искрящ гланц.

Известните личности са далеч от балами, така че неслучайно скоро Хейли Бийбър пусна TikTok клипче с вдъхновяващ акцент.

На прага ни е новото бебе от серията ѝ за грижа за кожа, която споменахме – глос с вкус на желирани бонбони.

@haileybieber

when I was 16 I was the Sugar Plum Fairy in the Nutcracker.. this is my 2023 version of that makeup. My go to vibe for the holiday season! 🍬✨

♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) – Ian Post

Формулата на продукта е позната на феновете ѝ, защото дебютира през септември, съответно най-новият вариант е повече от добре дошъл. Нелоша реклама добавя и шведският топ дизайнер Матилда Джерф, давайки да се разбере, че ползва блясъка, преди той официално да излезе на пазара.

Нека пожелаем на Хейли да продължава да оцветява света със свежите си идеи и присъствие, след като вчера навърши 27 години, една преломно-млада възраст. Джъстин не пропусна да ѝ честити в Инстаграм с “Правиш живота ми прекрасен, защото точно аз съм късметлията, който получава цялото от теб”. Двамата имат известни разлики във височината и стила, но са неразделни от сватбата си през 2018 г. и скоро честваха пета годишнина.

Мисис Бийбър явно обича да съчетава полезното с приятното, предвид новините по-горе и това, че тортата за празника е с дизайна на най-новия ѝ гланц, а балоните – под форма на бутилка шампанско. Честит рожден ден!

Хейли Бийбър и "Танцът на Захарната Фея" - hailey1

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!