Haider Ackermann и Fila с колаборация и дебютно шоу в Манчестър

Роденият в Колумбия дизайнер Хайдер Акерман разкри ново сътрудничество с италианския гигант за спортно облекло Fila в шоу, базирано в Манчестър, Обединеното кралство.

Цветната колекция представя гама от ярки нюанси – от ярки жълти до неоново зелени облекла, които контрастираха на графичните черно-бели шарки.

Събитието се проведе в бившата жп гара Depot Mayfield, която често е домакин на клубни вечери. Fila и Ackermann са на мнение, че колекцията им се основава на широкообхватно спортно наследство, черпейки вдъхновение особено от младежките култури, с които са известни Манчестър и останалата част от Англия.

Основните елементи на гардероба включваха горнища, ветровки, анцузи, клинове, бански гащета и бодита, които се смесваха с вталени артикули и големи силуети. Логота и слогани също можеха да се видят по крачолите и ръкавите на различни облекла, включително и ко-брандирани елементи, които се открояваха в ярки тонове.

Haider Ackermann и Fila с колаборация и дебютно шоу в Манчестър - 1333846
Haider Ackermann x Fila
Haider Ackermann и Fila с колаборация и дебютно шоу в Манчестър - 1333847
Haider Ackermann x Fila
Haider Ackermann и Fila с колаборация и дебютно шоу в Манчестър - 1333850
Haider Ackermann x Fila

Донякъде неочакваното сътрудничество идва след двугодишна пауза от Акерман, който е бил творчески директор на Berluti. Това бележи началото на натоварен период за дизайнера, тъй като през септември беше обявено също, че той ще бъде гост-дизайнер за предстоящото шоу за висша мода на Жан Пол Готие.

Диляна Дичева
Диляна Дичева
Момиче с много способности. Писането и модата са нейна страст и слабост, на които тя е отдадена на максимум.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!