Горещо лято, горещи и ярки цветове!

Лятото настъпи и сега е моментът всяка една дама да заложи на ярък цвят, който през останалата част от годината не е и предполагала, че ще избере!

Лично аз за себе си в последните няколко години избирам по нежните нюанси, цветове от nude гамата, и веднъж или два пъти в годината залагам на класическия червен маникюр! Но, когото стане въпрос за моите клиентки се стремя да ги подтикна да изберат нещо ярко, което прави впечатление от километри!

Обичам да експериментирам в цветово отношение и харесвам нестандартни декорации! Щастлива съм, че повечето ми се доверяват и ме оставят да творя!

Знаете лятото е сезонът на неоново зелено, оранжево, жълто и на искрящо розовите нюанси! Дават свежест върху ръката на клиентката и особено когато всичко е комбинирано с един хубав слънчев загар няма как да не получите комплимент от всички около вас!

За това експериментирайте на воля, лятото е кратко, а маникюрът трябва да е цветен и да ви носи добро настроение в тези горещи дни! В статията ще видите и част от моите любими маникюри, които може да ви вдъхновят.

Това, което аз ще ви посъветвам на финал е винаги на първо място да поставяте качеството на услугата, стерилизацията и дезинфекцията на инструментите и накрая да изберете цвят, който ви описва най-точно в тези горещи, слънчеви и летни дни!

Желая Ви едно щуро лято!
Обичайте се!

Михаела Чолакова
Михаела Чолакова
"Всеки ден твориш и имаш свободатата да разгърнеш потенциала си, като тук нямаш граници, границите ги поставяш единствено ти." Михаела Чолакова, на 29 години от град Пловдив. Отдадена на своето призвание, което нарича хоби - маникюра и микропигментацията. Харесва работата си, защото е динамична и всеки ден я среща с нови хора.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

211 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!