Горещо лято, горещи и ярки цветове!

Лятото настъпи и сега е моментът всяка една дама да заложи на ярък цвят, който през останалата част от годината не е и предполагала, че ще избере.

Лично аз, за себе си, в последните няколко години подбирам по-нежни нюанси, цветове от nude гамата, а веднъж или два пъти в годината залагам на класическия червен маникюр! Когато стане въпрос за моите клиентки, обаче, силно се стремя да подтиквам към ярки багри, които правят впечатление от километри!

Обичам да експериментирам в цветово отношение и харесвам нестандартни декорации. Щастлива съм, че повечето хора ми се доверяват, като ме оставят да творя!

Знаете, лятото е сезонът на неоновото зелено, оранжевото, жълтото и на искрящо розовите нюанси. Те внасят свежест, кацнала върху ръката на клиентката, особено когато всичко е комбинирано с хубав слънчев загар, няма как да не валят комплименти от обкръжението.

Затова експериментирайте на воля. Лятото е кратко, а маникюрът трябва да е цветен, за да ви носи добро настроение в тези горещи дни. Вече разгледахте част от моите любими маникюри, които се надявам да ви вдъхновят.

Като за финал, бих ви посъветвала първо място да поставяте качеството на услугата, стерилизацията и дезинфекцията на инструментите и накрая да изберете цвят, който ви описва най-точно в тези горещи, слънчеви и летни дни.

За едно щуро лято, пълно с любов!

Михаела Чолакова
Михаела Чолакова
"Всеки ден твориш и имаш свободатата да разгърнеш потенциала си, като тук нямаш граници, границите ги поставяш единствено ти." Михаела Чолакова, на 29 години от град Пловдив. Отдадена на своето призвание, което нарича хоби - маникюра и микропигментацията. Харесва работата си, защото е динамична и всеки ден я среща с нови хора.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

202 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!