Fusion Beauty Salon by Alex Miroslavova – Посолството на красотата

Отегчихте ли се постоянно да сменяте салон след салон в търсене на перфектното място? Не губете повече време и заповядайте във Fusion Beauty Salon by Alex Miroslavova, където ще откриете всичко, от което имате нужда, на едно място! Независимо дали търсите фризьорски услуги, маникюр или педикюр, нашият салон разполага с висококвалифицирани експерти, които ще задоволят всички ваши желания. Дългогодишният им опит, множеството всепризнати сертификати и най-вече индивидуалният подход спрямо всеки един клиент ще ви накарат да им се доверите безрезервно за дългосрочен период. Коафьорите ни, като истински посланици на красотата, са готови да ви направят неотразими, заемайки се щателно с грижата или лечението на вашата коса. А маникюристите ни, като с вълшебна пръчица, ще се погрижат вашите нокти да изглеждат уникално и да са в напълно неотразим здрав вид.

За тези от вас, които не знаят къде се намираме, нашият салон е локиран на тихо и уютно място в столичния квартал Младост 4. Разположен в затворен комплекс, скрит от шумотевицата и градския хаос и за ваше удобство, в непосредствена близост до станция на метрото – Бизнес парк. А за шофьорите Fusion Beauty Salon предлага широк и достъпен паркинг, където винаги ще намерите място за своя автомобил. „От личен опит знам колко е трудно да се намерят истински добри фризьори и маникюристи. Именно това ми послужи като лична мотивация да създам Fusion Beauty Salon„, сподели Алекс Мирославова, основател и собственик на салона. Вече няма нужда да търсите добри професионалисти в сферата на фризьорството и маникюра на различни локации.

Fusion Beauty Salon by Alex Miroslavova - Посолството на красотата - 1694716772323505
Fusion Beauty Salon by Alex Miroslavova - Посолството на красотата - 1694716771104062

В посолството на красотата ви очакват квалифицирани специалисти, които ще се погрижат вашата прическа, маникюр и педикюр да са безупречни, а за да спестите време, процедурите могат да се случват едновременно. Fusion Beauty Salon е място, където ще ви посрещнат с усмивка, ароматно кафе или чай, а ще ви изпратят с положителна енергия и добро настроение за седмици напред! Ще ви очакваме на адрес: София, кв. Младост 4, ул. „Атанас Москов“, бл. 487

Fusion Beauty Salon by Alex Miroslavova - Посолството на красотата - 169471819522853
Алекс Евтимов
Алекс Евтимов
Като цяло съм работохолик, стремящ се да се усмихва постоянно, но невинаги ми се получава. Обичам приятелите си, природата и да се случват интересни неща. Наистина обичам работата си и от близо 10 години дълбая в дебрите на рекламата, уеб дизайна, социалното присъствие (понякога отсъствие) и други сложни думи за запомняне.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!