Джиджи Хадид и любовта ѝ към кашмирените пуловери

Джиджи Хадид, чиято първа изява е на модния подиум в шоуто на „Desigual“ през 2014 година, днес е световноизвестен модел, която често се появява не само по страниците, но и по кориците на списания от ранга на Vogue, Elle, Grazia и други, има още нещо, с което може да се похвали. Тя стартира своя собствена линия кашмирени пуловери и въобще дрехи, изработени от тази нежна и елегантна материя.

Пред Vogue New York, Джиджи Хадид споделя от къде идва идеята за това ново начинание и кое всъщност я е вдъхновило да го осъществи. Когато Джиджи Хадид се мести от Лос Анджелис в Ню Йорк преди почти десетилетие, я посреща една наистина сурова зима на Източното крайбрежие. Излишно е да казваме, че промяната в температурата е истински шок за Джиджи, която казва, че е човекът на когото винаги му е студено, дори когато на другите им е адски горещо. Именно и поради тази причина майка ѝ слага в куфара ѝ няколко кашмирени пуловери, които бързо намират приложение в аутфита на бъдещия супермодел. Хадид споделя, че с умиление си спомня за тези моменти, както и че още пази пуловерите, които са я спасили в суровата зима и именно тази случка я кара днес да създаде своя собствени линия за кашмирени дрехи и пуловери.

Guest in Residence е името на бранда на Джиджи Хадид, който тя официално стартира на 7 септември 2022, а покупките са възможни онлайн в редица страни по света, включително и България. Марката предлага кашмирени облека както за жени, така и за мъже, а в колекциите може да се наситите на едни от най-актуалните цветове, разбира се в запазената за марката кашмирена материя. Освен традиционните жилетки и пуловери, в Guest in Residence ще намерите и елеци, панталони, както и удобни екипчета от две части и шорти. Брандът предлага и аксесоари от кашмир като шалове, шапки и топли удобни чорапи в актуални за сезона цветове.

Цените варират между 200 и 450 долара, но пък всички знаем, че кашмирът е една от най-скъпите материи в света. Освен това в изделията стои и почеркът на Хадид, което по разбираеми причини дава друга стойност на дрехите.

Снимки: Guest in Residence

Диляна Дичева
Диляна Дичева
Момиче с много способности. Писането и модата са нейна страст и слабост, на които тя е отдадена на максимум.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!