Брад Пит със своя козметична линия за мъже и жени

Брад Пит, една от емблематичните фигури на Холивуд има и ново амплоа, а именно – пуска своя козметика, която е предназначена както за мъже, така и за жени. Фокусът на козметичната линия е антиейджинг и ще се грижи за младежкия вид на кожата, нещо, от което все повече хора силно се вълнуват.

Става въпрос за компанията Le Domain Skincare, която актьорът създава в колаборация със семейство Перни – производители на вино и създатели на марката на Château Beaucastel. Le Domaine е насочила вниманието си към продукти в грижа против стареенето с помощта на антиоксидантните свойства, които се крият в гроздето. Умелото съчетание на двете страсти на Брад Пит – виното и грижата за кожата, опредлено получава одобрението на всички негови фенове. 

Интересното в концепцията на компанията е, че козметиката им ще бъде полово неутрална. Това означава, че ще може да се използва както от дамите, така и от господата. Не е тайна, че от няколко години насам специалисти дерматолози и козметици споделят мнението, че няма крем или продукт, който да е предназначен за мъже, или такъв, който да е предназначен само за жени. Има продукти, които или вършат работа, или такива, които не са вашето решение на дадения проблем. Явно Брад Пит и компанията му са на същото мнение, създавайки козметична линия, която да е едновременно подходяща и за мъжката и за женската част на човечеството.

Що се отнася до съставките, Le Domaine залага на изцяло растителни такива, като главно място е отредено на гроздето. Продуктите са без алергени, без силикони и парабени, без минерални и синтетични масла и са екологично чисти.

„Le Domaine“ е бранд, който насърчава чистотата и естествения характер на нещата, което пък е едно своеобразно завръщане към природата и към нашата собствена идентичност. За момента четири са основните продукти на марката – почистваща емулсия, серум, крем и крем флуид, които се предлагат и с доставка до България на цени от 70 до 350 евро. Но пък и тук важи правилото, че за красотата няма цена.

В допълнение към всичко това, продуктите от линията се предлагат в елегантни опаковки от рецеклируеми стъклени бутилки и дървени тапи за многократна употреба, където отново ставаме свидетели на идеята за виното, природата и красотата.

Диляна Дичева
Диляна Дичева
Момиче с много способности. Писането и модата са нейна страст и слабост, на които тя е отдадена на максимум.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!