Арома бижута и техните ползи – на гости на Масленка

За арома терапията като средство за поддържане и превенция на здравето се говори много, особено през последните години. Ползите, които можем да извлечем от този вид терапия са определено доста, но често хората свързват ароматите и етеричните масла само като начин за ароматизиране на дома. А техните свойства далеч не се изчерпват до това. Нека вникнем малко по-дълбоко в дебрите на тази натурална холистична философия и да ви запознаем с Масленка, които творят невероятни арома бижута.

Какво не знаем за ароматите и как ни действат те?

Ароматите имат силно въздействие върху нашите спомени, емоции, настроение, високи вибрации, хармоничност и жизненост. Причината се крие във факта, че ароматът е химическа частица, която минава през носа и достига до обонятелните центрове на мозъка. Там, информацията, която носи даден аромат, достига до частта на мозъка, наречена амигдала, където се обработват емоциите. След това се пренася до съседна част на мозъка – хипокампа, където пък се осъществява сформирането на паметта. По този начин ние свързваме даден вид аромат с дадено преживяване, човек, емоция, място. Всеки един вид аромат ни носи определен заряд, определено настроение и вид вибрации.

Арома бижута и техните ползи - на гости на Масленка - 6P0A4332
Арома бижута и техните ползи - на гости на Масленка - 6P0A5352
Арома бижута и техните ползи - на гости на Масленка - 6P0A5343

Според биохимика Лука Турин, молекулите на етеричните масла излъчват аромат заради специфичната си честота на трептене. С други думи, ние вдишваме вибрации. В случая с етеричните маслата това са много високи вибрации – най-високите измерени сред всички вещества с натурален произход. Те могат да ни отърват от стреса в ежедневието, да ни помогнат да заспим по-лесно, да контролират емоциите ни, да ни накарат да се чувстваме по-ведри, хармонични и жизнени.

Арома бижутата в ароматерапията 

Ако трябва да бъдем честни, арома терапията може да бъде до такава степен ефикасна в това да ви накара да се почувствате по-добре, че именно и това е причината момичетата от Масленка да създадът и развиват своя бранд за арома бижута Масленка. Техните аксесоари не само ще допълнят вашата визия, защото изглеждат повече от впечатляващо, но и ще ви помогнат да усилите вибрационния си заряд и да се възползвате от невероятните качества на етеричните масла буквално навсякъде.

Арома бижута и техните ползи - на гости на Масленка - Maslenka008

Носенето им в ежедневието е лесен и практичен начин за постигане на индивидуални ползи в подкрепа на физическото, ментално и емоционално състояние. 

Арома бижутата на Масленка се предлагат под формата на гривни, колиета, брошки с красива, деликатна и съвременна визия. Нежните метални корпуси, изработени от най-висок клас медицинска стомана, са подходящи за хора, предразположени към алергии, а скритата символика във всеки от тях носи различно послание и заряд.

Арома бижута и техните ползи - на гости на Масленка - Maslenka019

Ползите от арома бижутата

Безспорно най-голямото предимство на арома бижутата е това, че ви предоставят възможност да вдишвате любимите си етерични масла докато сте в движение.

Лесната им употреба ги прави изключително практични като ви позволява да носите навсякъде със себе си малки количества етерични масла или ароматни смеси и това да ви поддържа енергични и фокусирани през целия ден. 

Освен това, техните ползи са свързани с улеснение на дишането, подобряване на концентрацията, облекчаване на стреса и симптоми на паник атаки. Полезни са при безпокойство, главоболие, тревожност и редица други нужди. 

Уникалността на арома бижутата пък ги нарежда сред най-креативните и желани подаръци за всеки повод, така, че имате страхотна възможност да зарадвате себе си или любим човек.

Тези красиви аксесоари не само допълват вашата визия, но имат силата да ви заведат на най-невероятното ароматно пътешествие в дълбините на вашата душа.

Открийте Масленка в Инстаграм : https://www.instagram.com/maslenka_aromashop/

Диляна Дичева
Диляна Дичева
Момиче с много способности. Писането и модата са нейна страст и слабост, на които тя е отдадена на максимум.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!