10 хелоуин костюми, вдъхновени от поп култара и киното

Дизайнът на хелоуин костюми става все по-добър с всяка изминала година. Привържениците на този празник по цял свят се надпреварват кой от кой да е с по-оригинален и по-впечатляващ стайлинг.  От “House of Dragons“ и „Еуфория“ до блокбастър филми като „Топ Гън“ и „Dr. Strange“, хвърляме светлина към костюми, които са повлияни от любимите ви гереои от екрана.

Независимо дали се припознавате като Ренира и Деймън на тяхната валирианска сватба или се връщате в епохата на Регентсвото като Кейт Шарма в „Бриджъртън“, не липсват забавни и уникални идеи за костюми, от които да избирате този октомври.

Вижте нашите предложения за 10 хелоуин костюми, които са двдъхновени от поп културата и киното.

1. Ренира и Деймън – Валерианска сватба в “House of the Dragon“

Почитателите на епичната драма Игра на тронове със сигурност проследяват и събитията около началото на първият род – таргариените във “House of the Dragon“. Една от запомнящите се сцени е тази на Ренира и Деймън и тяхната Валерианска сватба, а ако сте запалени по продължението на най-гледаната и най-скъпата продукция правена до ега, то опредлено може да се въплътите в тези два епични и многопластови герои.

10 хелоуин костюми, вдъхновени от поп култара и киното - valyarian wedding
Кадри: HBO Max

2. Крал Визерис в последните си сцени в “House of the Dragon“

Следващото предложение идва отново от “House of the Dragon“ и образа на крал Визерис. Кралят обединтел на 7-те кралства в последните сцени изглежда повече като излезнал от Живите мъртви, а неговата желязна маска определено може да послужи за вдъхновение за вашия хелоун костюм тази година.

10 хелоуин костюми, вдъхновени от поп култара и киното - viseris
Кадри: HBO Max

3. Кейт Шарма в „Бриджъртън”

Ако „Бриджъртън“ ви е накарал да изпитвате носталгия към модата от епохата на Регентството, не сте сами. Въпреки, че не можете да пътувате назад във времето до Англия от 19-ти век, може да насочите вниманието си към силната героиня Кейт Шарма и да се превъплътите в нея този хелоуин.

4. Мади в Еуфория“ 

Тоалетите на Мади са ясно отражение на нейното безчувствено поведение. Само тя може да носи рейв комплект от две части в училищните коридори или прилепнало горнище, докато гледа дете. Този октомври може да сте нея, а опредлено това един от сравнително лесните за осъществяване хелоуин костюми.

5. Зомби „Dr. Strange“

Всеки може да се маскира като супергероя на Marvel, д-р Стрейндж, но само тези, които са наистина посветени на работата на режисьора Сам Рейми и духа на Хелоуин, ще знаят, че единствената приемлива версия тази година е зомбито Стрейндж.

6. Маверик в Топ Гън

Класиката от 80-те “Топ Гън”, в която Том Крус опредлено разпали хиляди женски сърца, има своето продължение в нов филм от тази година. Сравнително лесен за постигане, Маверик е следващото ни предложение за хелоуин костюми тази есен. Задължителен аксесоар си остават слънчевите очила тип авиатор.

7. Джун в “Историята на прислужницата”

В тази драматична история за антиутопичната страна Гилияд и премеждията на главната героиня Джун, могат да послужат за вдъхновение за хелоуин костюмите ви тази година.

10 хелоуин костюми, вдъхновени от поп култара и киното - june
Кадри: HBO Max

8. Джон Дютън в “Yellowstone”

Говорили сме за това колко актуални са аксесоарите, ботушите и дрехите, вдъхновени от каубойския живот. Този Хелоуин може да бъдете едновременно и в крак с модните тендеции, и да се превъплатите в героя Джон Дютън от “Yellowstone”. Задължителните аксесоари са риза от деним, каубойска шапка, ботуши и колан пак в този стил.

9. Харли Куин в Suicide Squad

Харли Куин на DC е основна част от Хелоуин костюмите, а версията на Марго Роби на антигероя само може даде на феновете повече забавни начини да адаптират външния ѝ вид. От бляскави временни татуировки, до характерната за нея неопренова бухалка – това са само няколко добри реквизити, за да се превърнете в любимия злодей.

10. Сестрите Сандерсън във „Хокус Покус“

Сара Джесика Паркър отново играе ролята си на Сара Сандерсън в дългоочаквания „Хокус Покус 2“, който ще излезе на 30 октомври – точно навреме за Хелоуин.

Диляна Дичева
Диляна Дичева
Момиче с много способности. Писането и модата са нейна страст и слабост, на които тя е отдадена на максимум.

Коментари

Твоят коментар

Моля, въведи коментар!
Моля, въведи името си тук

Подобни статии

Advertismentзапази онлайн час

Последвайте ни

197 Последователи
Последвай

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАЙ-КРАСИВОТО ДИРЕКТНО В ПОЩАТА ТИ!